Αύριο η κηδεία του Γιώργου Τζούτη,που σκοτώθηκε στην Πατρών-Πύργου

Ένα ακόμα θύμα της καρμανιόλας της ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, για την οποία χθες, λίγο πριν το θανατηφόρο ξαναγράφαμε για τη μετατροπή της σε αυτοκινητόδρομο καθώς και για το ζήτημα της νότιας χάραξης, που ζητούν φορείς και κάτοικοι σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα.

Ο Γιώργος Τζούτης σκοτώθηκε χθες το μεσημέρι, καθώς επέστρεψε από τη δουλειά του στο σπίτι του, στην Παραλία Πατρών. Ο Γιώργος εργαζόταν επί χρόνια στην Πολεοδομία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ως οδηγός. Στο ύψος των Βραχνεΐκων η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας smart. Η σύγκρουση ήταν μετωπική.Σύμφωνα με την αστυνομία στο αντίθετο ρεύμα εισήλθε το αυτοκίνητο.

Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Γκοτσόπουλος είναι συγκλονισμένος από τη νέα απώλεια και εκφράζει τη θλίψη του.

«Είναι η δεύτερη απώλεια μέσα σε 7 περίπου μήνες για την Πολεοδομία. Τον Μάρτιο έφυγε από τη ζωή ο Διοικητικός Υπάλληλος στην υπηρεσία Γιώργος Λαμπρόπουλος από παθολογικά αίτια».

Ο θάνατος του Γιώργου Τζούτη τον έχει συντρίψει. «Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και υπάλληλος. Ήταν εργαζόμενος πασπαρτού. Και επίσης ήταν και προσεκτικός οδηγός και φορούσε πάντα κράνος. Δεν μιλούσε ποτέ στο κινητό όταν οδηγούσε. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν έφταιγε ο Γιώργος».

Την ίδια ώρα το ζήτημα της άμεσης κατασκευής της Πατρών -Πύργου επανέρχεται στο προσκήνιο με τραγικό τρόπο.

«Διαχρονικά οι κυβερνώντες κωφεύουν και ασχολούνται με τα συμφέροντα των εργολάβων. Αν υπήρχε η πολιτική βούληση ο δρόμος και η νότια χάραξη θα είχε γίνει. Είμαι αγανακτισμένος. Σας μιλάω όχι ως Αντιδήμαρχος αλλά ως ένας άνθρωπος που μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει χάσει στην Πατρών – Πύργου έξι φίλους και γνωστούς», σημειώνει ο κ. Γκοτσόπουλος.

Η κηδεία του Γιώργου Τζούτη θα γίνει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών.

Συγγενικό του πρόσωπο που τον αναγνώρισε λόγω της φόρτισης εκδήλωσε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

  • tags

Σχετικές ειδήσεις