Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 27χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε καφετέρια και αφαίρεσε από το ταμείο το ποσό των (100) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι  Σενεγάλης, ηλικίας 30 και 42 ετών, διότι πωλούσαν σε υπαίθριο χώρο, (200) ζεύγη υποδημάτων, χωρίς αδείας της αρμοδίας Αρχής και στερούμενοι νομίμων παραστατικών.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών του, μια 47χρονη ημεδαπή,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για μη καταβολή εισφορών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν (3,3) γραμμάρια ηρωίνης.

  • tags

Σχετικές ειδήσεις